• Wassen & Stomen
• Reiniging diversen textiel
• Kleding strijken
• Overhemden service


Wij helpen u graag verder!
0412-624264
 

Diensten & Depots

 
Wij kunnen veel verschillende diensten aanbieden. Deze staan allemaal genoemd in het onderstaande overzicht. Bent u op zoek naar een dienst die er niet tussen staat? Maakt u zich geen zorgen. Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs in het onze winkel. Dan kijken wij of we u toch verder kunnen helpen. Wij bieden naast diensten op kleding ook verschillende diensten aan voor andere zaken uit huis.

Kleding reiniging

Als u besluit om uw kleding, die door invloeden van weer en wind, omdat u ermee werkt of door een ongelukje niet schoon meer is, te laten reinigen, dan levert u dit kledingstuk bij ons in. Wat gebeurd er dan met uw kleding?

Bij binnenkomst wordt elk kledingstuk door ons geinspecteerd. Natuurlijk wordt het onderhoudslabel (wasetiket) geraadpleegd om te kijken welke behandelingen toegestaan zijn. Ook voorzien wij uw kleding van een nummer zodat we het weer correct aan u kunnen terugbezorgen.

Om heldere kleuren fris te houden worden lichtere en donkere materialen voor reiniging van elkaar gescheiden. Extra gevoelige materialen worden eveneens apart gehouden. Voordat de kleding in de reinigingsmachine gaat worden sommige vlekken voorbehandeld. In een speciale, computergestuurde reinigingsmachine wordt uw kleding met het juiste reinigingsprogramma gereinigd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale reinigingsvloeistiof, K4 genaamd. Dit is een zeer milieuvriendelijke vloeistof. Dit is niet alleen goed voor uw kostbare kleding, maar zorgt er tevens voor dat het milieu nagenoeg niet belast wordt met wat vroeger "chemisch reinigen" werd genoemd.

Na de reinigingscyclus wordt de kleding in de trommel gedroogd zodat alle sporen van de reinigingsvloeistof uit de kleding verdwijnen. Het is heel goed mogelijk dat sommige vlekken na het reinigingsproces nog niet verdwenen zijn. Deze vlekken worden opnieuw behandeld en de kleding krijgt dan een tweede behandeling in de machine. Ook is het mogelijk dat de behandeling in de reinigingsmachine vlekken die tot dan toe niet of nauwelijks zichtbaar waren, nu ineens veel beter zichtbaar zijn. Dit kunnen wij niet voorkomen, maar wij zullen er in dat geval al het mogelijke aan doen om die vlekken alsnog te doen verdwijnen.

Tot slot volgt de opmaak. De kleding wordt indien nodig gestreken, geperst, of op een stoompop in vorm gebracht. De kleding wordt zorgvuldig opgemaakt en ingepakt. Aan de hand van het aangebrachte nummer kunnen wij uw kleding dan weer snel terugvinden en aan u meegeven.

Zoals u ziet komt er een heel proces aan te pas om uw kleding weer in topconditie te krijgen. Wij zijn u daarmede graag van dienst !

Twijfelt u of wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op!

 

Spoed?

Soms heeft u onverwacht een kledingstuk nodig, dat dan helaas niet in de gewenste staat uit de kast tevoorschijn komt. Wat nu ? Nieuwe kleding gaan kopen ? In de meeste gevallen is dat niet nodig. Neem telefonisch contact met ons op. Omdat wij zelf over alle benodigde apparatuur beschikken, kunnen wij u vaak helpen door uw kleding met spoed te behandelen. Vraag ons eerst wat wij voor u kunnen betekenen voordat u ongewenst veel geld aan nieuwe kleding uitgeeft.

Depots

Is het voor u niet handig om naar het centrum van Oss te komen om uw kleding ter reiniging aan te bieden? Dan kunnen onze depots u wellicht van dienst zijn. In de wijde omgeving van Oss hebben wij depots waar u uw kleding kunt inleveren en ook weer ophalen. wij rijden wekelijks één of meerdere malen om de ingeleverde kleding bij de depots op te halen en de gereinigde kleding weer terug te brengen. Op dit moment kunt u bij de volgende depots kleding inleveren :
 
 
 
Naam Adres Plaats Telefoonnummer Website
Fotostudio Sterre Pilgrimstraat 16 Nuland 0735038055 www.fotografiesterre.nl
De Megense Molen Molenstraat 2a Megen 0412462227 www.demegensemolen.nl
Wasserette Oss Pastoor Bloemstraat 2 Oss 0412643306 -
Latour Mgr. Bekkerstraat 1 Lith 0412481426 www.latour-lith.nl
Ruys Wolfskooi 47 Oss 0412624780 www.primera.nl/winkels/primera-oss-ruijs
de Noord-Zuid Noord-Zuid 2 Megen 0412462442 -
Sisters Past. van Winkelstraat 4A Schayk 0486461918 www.sistersstoffen.nl
Modern Carmelietenstraat 20 Oss 0412641506 www.kledingateliermodern.com
Osse kledingreparatie Heschepad 52 Oss 0412626476 -
Jans Wonen Schoolstraat 1A Herpen 0486416159 www.janswonen.woonspecialist.nl
Service Express - Passarelle Leeghwaterlaan 131 Den Bosch 073-6240155 -
Coop Linedelaan 12A Vinkel 0735326080 www.coop.nl/supermarkten/Vinkel-Hubers/3556
Royal Kledingreparatie Het Dorp 21 Heech 0687049795 www.royal-kledingreparatie.business.site

Spoed?

Soms heeft u onverwacht een kledingstuk nodig, dat dan helaas niet in de gewenste staat uit de kast tevoorschijn komt. Wat nu ? Nieuwe kleding gaan kopen ? In de meeste gevallen is dat niert nodig. Neem telefonisch contact met ons op. Omdat wij zelf over alle benodigde apparatuur beschikken, kunnen wij u vaak helpen door uw kleding met spoed te behandelen. Vraag ons eerst wat wij voor u kunnen betekenen voordat u ongewenst veel geld aan nieuwe kleding uitgeeft.

Depots

Is het voor u niet handig om naar het centrum van Oss te komen om uw kleding ter reiniging aan te bieden ? Dan kunnen onze depots u wellicht van dienst zijn. In de wijde omgeving van Oss hebben wij depots waar u uw kleding kunt inleveren en ook weer ophalen. wij rijden wekelijks één of meerdere malen om de ingeleverde kleding bij de depots op te halen en de gereinigde kleding weer terug te brengen. Op dit moment kunt u bij de volgende depots kleding inleveren :